Εταιρεία

Η εταιρία μας, με 25ετή εμπειρία στο χώρο, ειδικεύεται στην εμπορία και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών και συστημάτων, ηλεκτρονικών ζυγών, φωτοαντιγραφικών, αριθμομηχανών, ρολογιών παρουσίας αλλά και κάθε είδους μηχανής γραφείου και στους τομείς αυτούς  αντιπροσωπεύουμε όλες τις κορυφαίες εταιρίες στο είδος τους όπως Casio, RBS, Proline, ICS, DCR, Noriko, Admate, Olivetti, Asterias,Digi, Nec, Amano, Kyocera.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις  και υποστήριξη σε οποιαδήποτε ανάγκη του καταστήματος ή του γραφείου σας, άμεσα και αποτελεσματικά, μέσω των προϊόντων αιχμής που διαθέτουμε αλλά και του έμπειρου και πάντα ενημερωμένου επιτελείου τεχνικών, που είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Η δραστηριότητα μας καλύπτει εδώ και δεκαετίες ,εκτός της Θεσσαλονίκης ,ολόκληρο το νομό Χαλκιδικής και τις ανάγκες των επιχειρήσεων της στον ολοένα αναπτυσσόμενο κλάδο του τουρισμού.

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στην Πέτρου Συνδίκα 17 και θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.